NAFT Gent

NAFT staat voor naadloos flexibele trajecten. We bewegen ons op het kruispunt tussen onderwijs en welzijn. We gaan aan de slag met leerlingen, leerkrachten en scholen bij situaties waarin zij ondersteuning wensen, ingeschaald in fase 2 van het zorgcontinuüm ‘verhoogde zorg’.

NAFT LEJO Gent is deel van een krachtig partnerschap binnen de regio Gent en rand met Groep Intro, vzw aPart en vzw Jes. Een partnerschap waarin we de krachten bundelen en elke partner zijn expertise ten volle kan uitspelen. NAFT LEJO Gent is expert in zijn uitnodigende en doortastende houding. We benaderen elk traject vanuit zijn eigen specifieke situatie. Dit wil zeggen dat we vanuit een diepgaande vraagverheldering op zoek gaan naar de essentie. De essentie in beleving, krachten en verontrustingen. We vinden het uitermate belangrijk dat elkeen die betrokken is ook een grondig engagement opneemt waardoor constructieve bewegingen mogelijk zijn, meer, ze zijn essentieel in het bevorderen van de gekwalificeerde uitstroom. Trajecten kunnen zich uiten in vele vormen en soorten, waarbij individuele coaching, groepscoaching, groepswerkingen, klastrajecten en leerkrachtenondersteuning de meest voorkomende zijn.

 

Begeleider / verantwoordelijke

Thijs Sprengers

Ook interessant

Animatorcursus herfstvakantie

28 okt - 2 nov
15
De Lork in Kemmel

Zou je graag aan de slag gaan als begeleider op een speelpleinwerking, animatiedienst van je jeugddienst of mee gaan op een te gek LEJO-kamp?