Vorming

Stilstaan bij je handelen is vooruitgang… Het ervaringsleren is een methode waarin deelnemers spelenderwijs, door actie en reflectie, kunnen ontdekken en experimenteren en we zo van leren een bewuster proces maken. De deelnemers bepalen hierbij sterk de inhoud mee.

In de LEJO Academy vind je ons aanbod trainingen waar je individueel voor kan inschrijven. Of misschien zoek je eerder een procesbegeleiding of training op maat? LEJO komt graag naar je team, school of jeugdbeweging om dingen in beweging te zetten.

LEJO Academy

Onder de vlag LEJO Academy vind je ons open aanbod waar je individueel voor kan inschrijven. Meerdaagse trainingen ervaringsleren, ervaringsgerichte cursussen animator en hoofdanimator, en dagtrainingen om in een specifiek thema te duiken.

Team

Kenny Mertens

Liselotte Van Heyst

Katelijne Vandenbroucke

Anasse Ben Brahim

Gent

Vorming en communicatie

Meer info

Gust Vanhecke

Activiteiten

Animatorcursus zomer

10 jul - 15 jul
15
Vormingscentrum Destelheide

Zou je graag aan de slag gaan als begeleider op een speelpleinwerking, animatiedienst van je jeugddienst of wil je mee op een te gek LEJO-kamp?

Hoofdanimatorcursus Zomer

10 jul - 15 jul
16
Vormingscentrum Destelheide

Kruip je graag in de rol van animator, maar kriebelt het om nog verder te groeien? Dan is de hoofdanimatorcursus iets voor jou!