Procesbegeleiding

Hoe gaat ’t in je team? Hoe is het om er een deel van te zijn? En kan je er ook jezelf zijn, kan je zeggen wat je denkt? Lopen jullie vaak tegen dezelfde dingen aan, of zit het helemaal vast? Of misschien krijgen jullie het werk wel gedaan, maar leeft er veel onder de radar, onderhuids … ?

Het ervaringsleren blijkt een ideale en laagdrempelige methode om dingen in beweging te brengen. We gaan samen op zoek naar de rust en veiligheid die nodig is voor het gesprek dat ertoe doet. En samen in de actie komen helpt ook om het hoofd even rust te geven, en het gevoel eens te laten spreken. Dan pas wordt je team een plek waarin het leuk (samen)werken is.

LEJO stapt samen met jullie in dit proces: Leraren, opvoeders, jeugdwerkers, vroedvrouwen, stadsmedewerkers, straathoekwerkers, leidinggevenden, … . Eens we rond het vuur zitten maakt dat geen verschil meer. In een eerste stap proberen we de vraag zo helder mogelijk te krijgen. Daarna werken we iets uit op maat. Vanaf een dag proeven en thema’s verkennen tot een meerdaagse duik in het onbekende … wat op dit moment ook de juiste stap is voor je team.

  • Teams jeugdwerkers, leerkrachten, CLB's, welzijns- en andere stadsdiensten. Leefgroepen in de jeugdzorg, mét begeleiders
  • Prijs per dagdeel

Prijs

€180 / €350 / €450 per dagdeel per begeleider. Glijdende prijzen voor jeugd(welzijns)werk / social profit / bedrijven

Inbegrepen:
Begeleiding, voorbereidende- en evaluatiemeeting. Excl. transport

Ook interessant

Animatorcursus herfstvakantie

28 okt - 2 nov
15
De Lork in Kemmel

Zou je graag aan de slag gaan als begeleider op een speelpleinwerking, animatiedienst van je jeugddienst of mee gaan op een te gek LEJO-kamp?