LEJO’s beneFIETS

Verhaal

LEJO’s Benefiets

LEJO is weer van de partij bij de jaarlijkse campagne van JEZ!, een organisatie die net als LEJO jongeren centraal zet en alles doet om hen te versterken.

Dit jaar introduceren we het project beneFIETS.
Hiermee willen we jongeren uit de regio Rupelstreek in beweging krijgen door fietsen aan te kopen en een tweedaagse fietstocht te organiseren om de jongeren op een sportieve, actieve manier uit hun omgeving te krijgen.

Zin om dit project te steunen? Je kan een vrije bijdrage doen op de website van JEZ! via deze link.

Onze toppers van LEJO Boom namen initiatief met een wafelverkoop! Je kan nu wafels of frangipanes bestellen ten voordele van het project. Plaats je bestelling via dit formulier.

Hou zeker de socials en de media in de gaten want eind maart 2024 zullen alle projecten die samen met LEJO deel uitmaken van de JEZ! campagne in de kijker gezet worden door een heuse JEZ! feestweek! promo om het project van LEJO te steunen met het aankopen van wafels

Ook interessant

SnapGeMijNu podcast

Jim Lienard een topper uit onze LEJO-familie spreekt in de podcast 'Snapt Ge Mij Nu?!'

Lees meer

Week van de vrijwilliger

Tijdens de week van de vrijwilliger vroegen vrijwilligers aan elkaar: 'Waarom verdien jij een dankjewel?' Vrijwilligers zijn onbetaalbaar, zéker die bij LEJO!

Lees meer

Politie en jongeren met project Alloo?!

Met Allo?! organiseerde Buurtwildt, een samenwerking tussen LEJO en stad Aalst, een project waarbij we inzetten op verbindende activiteiten met politie en jongeren uit Aalst.

Lees meer