Evergem

In Evergem ligt COMPOT, een ervaringsgerichte plek waar ontmoeting en verbinding centraal staan

Evergem

Contactpersoon

Marieke Spittaels

Locatie

Doornzeledries 55 Evergem
Google Maps

Klinkt COMPOT voor jou als eten? Dat is het ook een beetje. Maar dan “voeding voor je binnenste”, zoals iemand het ooit omschreef.
COMPOT is een plek voor jongeren in een maatschappelijk kwetsbare positie, vrijwilligers, buurtbewoners, geïnteresseerde bezoekers, bedrijven, handige Harry’s en partners… Er zijn vooral veel plannen bij COMPOT, en die willen we graag waarmaken samen met iedereen die dat wil.
LEJO en Stappen VZW beheren deze plek samen. Er kan veel en er gebeurt veel, vaak in samenwerking met verschillende organisaties. Alles start hier vanuit gelijkwaardigheid en de kracht van authentieke bewegingen.
Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn jongeren welkom op BuitenBeeld op COMPOT. Benieuwd naar meer klik hier

Ontdek hier wat er allemaal te beleven valt op COMPOT. Benieuwd naar COMPOT?

 

In samenwerking met

Verhalen

Een Interview met Henk van kamplocatie De Warande

Zomer, dat staat gelijk aan geweldige LEJO-kampen. Op kamp vertrekken, lukt natuurlijk niet zonder locatie. Gelukkig bestaan er plekken zoals De Warande, een domein in Kortrijk waar kampen en dagactiviteiten prachtig kunnen plaatsvinden. Henk, coördinator en conciërge, neemt ons met veel plezier mee in het verhaal van De Warande.

Lees meer

Zomer Versterkt

Een zomer die versterkt, dat trek je niet alleen. Gelukkig zetten er ieder jaar enkele geweldige mensen mee hun schouders onder de LEJO-zomer

Lees meer

Een interview van BINNENUIT  

Intern: NIETS MEER VAN AMBER OPENBAAR PUBLICEREN

Wat typeert LEJO, wat voor mensen lopen hier rond en wat kun je eigenlijk allemaal bij LEJO doen? Om jullie hier een beetje zicht op te geven, nemen we jullie mee in Ambers LEJO-verhaal. Een 23-jarige studente die al maar liefst 10 jaar bekend is met LEJO.  Hieronder haar verhaal

Lees meer