Jeugdopbouwwerk

De stad, de wijk, de buurt… Het is dé biotoop en leefwereld van jongeren in een kwetsbare situatie. Een unieke kans voor ons om onze ervaringsgerichte  begeleidershouding waar te maken.

Contactpersoon

Locatie

LEJO Ronse
Priesterstraat 13
Route berekenen

Aanbod

Ronse

LEJO Ronse zet in op jeugdopbouwwerk vanuit de vrije tijd van jongeren.

LEJO Ronse werkt outreachend en is te vinden op de straten en pleinen van Ronse waar jongeren te vinden zijn.

LEJO Ronse heeft een Open Huis voor jongens en meisjes vanaf 12 jaar.  Een afspraak maken hoeft niet. Iedereen is welkom. Deze laagdrempelige ontmoetingsplek is open op woensdag van 14u tot 17u, op vrijdag van 17u tot 21u en zaterdag 2-wekelijks van 17u tot 21u. Daarnaast zijn we ook open tijdens de middagpauze van 12u tot 13u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Vanuit deze plek ontstaan tal van ideeën voor activiteiten en projecten die worden georganiseerd voor én door jongeren in samenwerking met tal van partners binnen de stad Ronse.

Tijdens de zomer heeft LEJO Ronse ook een aanbod naar kinderen van 6 tot 12 jaar. Buurtspeelplein en haar enthousiaste vrijwilligersploeg brengt een sport en spel aanbod tussen 14u en 17u naar drie pleinen in Ronse. Je kan de dag zelf inschrijven en betaalt een symbolische euro.

LEJO Ronse bestaat uit een team van 5 jeugdopbouwwerkers die elk op hun manier het beste van zichzelf geven voor de jongeren. Hun sterke schouders dragen het project.

Wist je dat LEJO Ronse ook elk jaar een animatorcursus geeft?

Volg ons via Instagram of Facebook om up to date te blijven van onze prikkelende activiteiten en projecten.

In samenwerking met

Team

Mohamed Laghbali

Benaïssa Allal

Stefanie Nachtergaele

Ahmed Laghbali

Ines Belkadi

Activiteiten