Vrijwilligerskamp

De Caernhoeve, Schanker 70, 2910 Essen

We trekken er samen op uit! Ben jij vrijwilliger bij LEJO? Schrijf je dan als de bliksem in voor het vrijwilligerskamp van 1 tot en met 6 maart. Het wordt een onvergetelijke ervaring vol avontuur, met alle gekheid op een stokje en vooral een gezellige bende.

Duik mee in onze ketel met toverdrank en proef van deze drie heerlijke ingrediënten:

– Een sausje van “in proces duiken”: we vertrekken als bende vrijwilligers en komen terug als een sterk aan elkaar hangende groep. We leren elkaar en de groep beter kennen en bouwen aan ons vertrouwen, verleggen onze grenzen en werken hier hard voor samen.

– Een grote brok “fun”: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. We plannen crazy activiteiten, zorgen voor een gezellige sfeer en houden het steeds plezant!

– Een kruidenmengsel van “vorming”: het vrijwilligerskamp is DE plek om een nog betere LEJO-begeleider te worden. We verdiepen ons in verschillende thema’s, leren bij van elkaar en we groeien als begeleider.

Kan je er niet de hele week bij zijn? Wees dan welkom voor de open vrijwilligersdag op zaterdag 5 maart. Op zaterdag willen we zo veel mogelijk vrijwilligers bedanken want het is dan ook week van de vrijwilliger! Wil je de nacht in Essen doorbrengen? Dat kan zeker! Schrijf je via deze link in voor de vrijwilligersdag

#weekvandevrijwilliger #vrijwilligersontour #crazychilliewillie

  • alle vrijwilligers van LEJO
  • 01/03/2022 - 06/03/2022
  • 12u - 16u
  • Gratis
  • De Caernhoeve, Schanker 70, 2910 Essen
    Route berekenen

Prijs

Deelname aan het vrijwilligerskamp is gratis. Enkel barmoment 's avonds is betalend

Begeleider / verantwoordelijke

Ook interessant

TienerMoederWeekend

21 okt - 23 okt
Gekkoo Jeugdverblijf Brecht

Zin om een spetterend weekend te beleven, op maat van jezelf en je kindje(s)? Het tienermoederweekend is zéker iets voor jou!

Info & inschrijvingen