TEENSGEZINSREIS

Nederland

Get ready voor een onvergetelijke magische reis deze zomer! 🌟 Van 01-07 tot 05-07 nemen we jullie mee naar het betoverende Nederland, waar de magie overal om ons heen zal zijn.

Stel je voor: samen met andere fantastische ouders en kids op avontuur, omgeven door gezelligheid en plezier. Wij hebben een gezinsvriendelijke plek geregeld, waar we niet alleen relaxen maar ook de coolste vakantie-activiteiten beleven. De Teensgezinsreis is voor alle tienerouders (dus ook papa’s) en hun kinderen.

En guess what? Het vervoer vanuit Gent regelen wij! We kunnen de details later nog samen bespreken. Maar wees er snel bij, want door de enorme interesse hebben we misschien een wachtlijst. Siham van LEJO belt je in de week van 6 mei om je inschrijving helemaal officieel te maken!

Bereid je voor op een magische reis vol nieuwe vrienden, lachen, en onvergetelijke momenten. Schrijf je snel in en laten we samen de zomer betoverend maken! 🌈✨

  • tienerouders en kindjes
  • 01/07/2024 - 05/07/2024
  • 60 € volwassenen / 30 € kindjes > 3 jaar / gratis kinderen < 3 jaar

Prijs

60 € volwassenen / 30 € kindjes > 3 jaar / gratis kinderen < 3 jaar

Begeleider / verantwoordelijke

Ook interessant

Animatorcursus herfstvakantie

28 okt - 2 nov
15
De Lork in Kemmel

Zou je graag aan de slag gaan als begeleider op een speelpleinwerking, animatiedienst van je jeugddienst of mee gaan op een te gek LEJO-kamp?