Onderdompelbad

Nog een geheim

Ben je nieuw bij LEJO en benieuwd hoe alles hier precies werkt? Daar dient het onderdompelbad voor. Zoals het voetbadje voor je het zwembad induikt, is het onderdompelbad een must voor wie start met zwemmen bij LEJO. Deze vorming bestaat uit een praktische dag op vrijdag 17 maart, en een tweedaagse met overnachting op vrijdag 30 maart en zaterdag 1 april.

Wat gebeurt op het onderdompelbad

Op de praktische dag (17 maart) word je meegenomen in alle IT- en administratieve zaken die je nodig hebt bij LEJO. Van MS Teams tot een Instagram profiel, van mails tot Whatsapp, van het arbeidsreglement tot fietsvergoeding. Deze dag is vooral gericht op beroepskrachten bij LEJO en daarom minder interessant voor vrijwilligers.

Op de tweedaagse (30 maart en 1 april) komen alle soft skills aan bod. Hoe gaan we met elkaar om bij LEJO? Wat is dat ervaringsleren precies? Wat is de visie van LEJO? Wie doet wat precies bij  LEJO? Deze tweedaagse is een ideale mix van bijleren, ontspannen en mensen leren kennen, zoals we het liefst hebben bij LEJO 🙂

De tweedaagse is geschikt voor medewerkers en vrijwiligers. Er wordt ter plaatse overnacht, dus breng je slaapzak en tandenborstel mee.

Het onderdompelbad is gratis, maar je moet wel inschrijven.

  • Nieuwe medewerkers en vrijwilligers
  • 17/03/2023 - 01/04/2023
  • 10u - 14u
  • Gratis

Prijs

Gratis

Inbegrepen:
Vorming, alle maaltijden en begeleiding

Begeleider / verantwoordelijke

Ook interessant

TienerMoederWeekend

21 okt - 23 okt
nog te bepalen

Zin om een spetterend weekend te beleven, op maat van jezelf en je kindje(s)? Het tienermoederweekend is zéker iets voor jou!

Info & inschrijvingen

20 jaar TienerMoederWeekend

18 sep
ABC-huis in Brussel

20 jaar geleden organiseerde het toenmalige CRZ (nu FARA vzw) voor de eerste keer een weekend voor tienermoeders.
10 jaar geleden gingen ze in zee met LEJO vzw om ze samen te organiseren. Tijd om al dat moois te vieren!

Info & inschrijvingen