GEANNULLEERD – LEJO’S MAGISCHE MOORDZAAK

Met de nieuwe maatregels is dit kamp geannuleerd. Iedereen die reeds ingeschreven was, ontvang een pretpakket en brengen we een stoep-bezoek .

Op LEJO’s magische moordzaak ben jij zelf de detective. Op magische wijze is er een moord gepleegd… De politie snapt er helemaal niets van. Het is aan jou en je speurneus om te ontdekken wat er is gebeurd en zo de moordenaar te pakken te krijgen.
Dit doe je door je eigen talenten in te zetten en door nieuwe talenten te ontdekken. Om een magische moordzaak op te lossen heb je namelijk speciale en creatieve gaves nodig. Heb jij zin om je magische krachten, je bewegend en dansend lijf, de toneelspeler in je zelf, je fantasierijke vingers,… te ontdekken en zo een moordzaak op te lossen? Schrijf je dan in voor LEJO’S MAGISCHE MOORDZAAK.

#detective
#talent
#speurneus
#show

  • jongeren vanaf 12 jaar tem 14 jaar
  • 07/04/2021 - 11/04/2021
  • €100 | €60 | €40

Prijs

€100 Standaard tarief (Voor jongeren in voorziening bijzondere jeugdzorg) – €60 Sociaal tarief – €40 via Iedereen Verdient Vakantie

Inbegrepen:
verblijf, vervoer ter plaatse, maaltijden, activiteiten, verzekering en begeleiding

Begeleider / verantwoordelijke

Ook interessant

15

Animatorcursus herfst

1 nov - 6 nov
De Lork

Zou je graag aan de slag gaan als begeleider op een speelpleinwerking, animatiedienst van je jeugddienst of mee gaan op een te gek LEJO-kamp?

Info & inschrijvingen